Iubirea din viețile noastre

Iubirea, forta divina a Universului...

Cum ar fi vietile noastre in absenta ei?

Cata pustietate in sufletele oamenilor, singuratate si gol in trupurile noastre firave, muritoare!

Iubirea inseamna suferinta? Clar nu deoarece nu mai este iubire,ci este un dezechilibru energetic, vibrational in sufletele noastre si in interiorul corpului nostru.

Iubirea este dedicare, responsabilitate fata de un lucru sau de o fiinta de care noi ne-am atasat si libertatea pe care o oferim acestora sa ramana alaturi, fara conditionari.

Cum putem avea parte de mai multa iubire in vietile noastre?

  1. Facand ceea ce ne place
  2. Respectand oamenii
  3. Oferind imbratisari
  4. Ajutand
  5. Apreciind persoanele dragi

Sunt foarte putine exemple pe care le-am oferit mai sus, insa o adevarata mina de aur daca le punem in aplicare.

Cand oferim, primim iubire de la Univers. Iar daca acel proiect/ om nu raspunde decat prin durere si agresivitate iubirii din noi, e timpul sa ne reinvestim iubirea in altceva ce rezoneaza cu spiritul nostru.

Iubirea cladeste relatii, uneste oamenii care se lupta pentru implinirea unui scop suprem. Iubirea este un ingredient indispensabil în viețile noastre, atat personale, cat si profesionale.

Munca, in schimb, inseamna de multe ori pentru ceilalti o corvoada, o obligatie, insa pasiunea, nascuta din iubire ne transforma modul in care percepem aceasta obligatie.

Investim iubire in oamenii dragi, in lucrurile si proiectele noastre.Din iubire si pentru iubire incercam sa realizam ceea ce ne propunem. Din iubire pentru oameni si familie. Din iubire pentru viata, pentru sinele nostru si din iubire pentru provocarile pe care le depasim cu curaj si forta interioara!

Hai sa ne iubim mai mult pe noi insine si pe ceilalti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *