Despre autorul blogului

Bună să-ți fie inima, drag cititor!

Numele meu este Mădălina și am 21 de ani!

Hai să-ți spun câteva lucruri despre mine. 😀

Sunt pasionată de psihologie, dezvoltare personală, spiritualitate și iubesc să citesc, să vorbesc și să scriu despre aceste subiecte.

Am decis să-mi urmez visul de a avea un blog de psihologie, în care îmi voi expune atât părerea personală, cât și voi reda din abundența informațiilor pe care le-am descoperit și pe care le-am obținut prin experiența personală de-a lungul vieții.

Te aștept alături de mine pe pagina de Facebook Iubesc Psihologia, respectiv să te alături comunității noastre aici ! Te îmbrățișez!

Publicat de Mădălina-Ionela

Studenta la psihologie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, pasionată de psihologie, dezvoltare personală și spiritualitate.

5 gânduri despre „Despre autorul blogului

 1. Bună Mădălina and welcome! Și eu sunt pasionat de unele lucruri în psihologie, dar nu cred că interesele mele sunt prea aproape de ale tale. Mă interesează foarte mult psihologia anormală, tulburări rare, amintirile false și “fenomenul” tulburării identității disociative.

  Ce fel de interese ai în spiritualitate? Gen, ceva legat de o anumită religie/filosofie? O săptămână frumoasă în continuare! Can’t wait to see what else you come up with

  Apreciază

  1. Buna, The keeper! Am diverse interese pe partea de psihologie… Amintirile false reprezinta un subiect de interes si pentru mine, si as putea zice ca am si subiecte in minte pe care vreau sa le abordez , nu numai bune sau usurele, ci si despre partea de traume, anxietate, natura fobica, depresie. Scriu din experienta in mare parte. Iar legat de spiritualitate, sunt interesata de adevarul universal, de studiul meditatiei, chakrelor si de starile pe care le poti avea in vise, la un moment dat, stari ,,divine”, sincronicitate etc. Ma bucur mult ca apreciezi si ca ma urmaresti!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Foarte interesante lucrurile spirituale pe care le-ai menționat. Și eu sunt foarte into the Universal Truth, non-dualitate, sincronicitate, călătorii astrale, vise lucide.

    Îmi place că scrii din experiență. Sunt sigur că vei fi un psiholog bun, fiindcă înțelegi prin ce trec clienții și asta e foarte important

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: